Eduardo de Filippo (1900-1984) – Burrë i vërtetë

Eduardo de Filippo (1900-1984)

Eduardo de Filippo (1900-1984)

“Burrë i vërtete asht ai që e len mënjanë krenarinë në çastin kur e kupton se ka gabue,

dhe merr krejt përgjegjsitë e veta,

pa gjetë justifikime që munden edhe me e pshtue prej pasojave negative…”

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës  Etiketat: ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook