Arthur Shopenhauer

Arthur Schopenhauer

Arthur Schopenhauer

“…Pothuej krejt dhimbjet tona na vijnë prej marrdhanieve që krijojmë me të tjerët…”

“Dy anmiqtë e haresë njerzore mbeten dhimbja dhe mërzitja…”

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës  Etiketat: ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook