Anton Çehov (1860-1904) – Paragjykimet

Anton Çehov (1860-1904)

Anton Çehov (1860-1904)

“…Paragjykimet dhe krejt shëmtitë e jetës janë të nevojshme,

sepse me kohë ato transformohen në diçka të dobishme, ashtu si plehnat në humus…!” 

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës  Etiketat: ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook