5 fotomodelet shqiptare – Bukuri të pafundme…

Pesë fotomodelet shqiptare të Dolce&Gabbanas

Pesë fotomodelet shqiptare të Dolce&Gabbanas

5 fotomodelet shqiptare – Bukuri të pafundme…

Këto pesë vajza janë fotomodelet shqiptare që punojnë për
Dolce & Gabbana. Ato quhen: Gaciana Dema,
Melissa Toska, Ergi Bardhollari, Bernarda Islamaj dhe Dorina Gegici...
Fotoja nga Endrit Mërtiri.

***

Po kur thonë ca…
që ne shqiptarët nuk qenkemi racë e bukur!
Po shihi pak o të plaçin sytë!
.
Marrë nga muri i fb i Micky Haxhiislami, 11 gusht 2020
Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Gazeta  Etiketat: , , , , , ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook