Arkivë për » Korrik 1st, 2022 «

Pejsazh tiranas – nga Artan Kafexhiu

Pejsazh tiranas nga Artan Kafexhiu Dikush, një mik, s’di pse m’veti një ditë: “A ka mbetë një farë gjaje tiranase tek ty?” “Besoj se diçka ka mbetë!” – iu gjegja “Tiranase ka mbetun vetëm Lexo Me Teper.

Libri “Shqiptarët sipas Serbëve” i Bashkim Trenovës – nga Rexhep Shahu

Libri “Shqiptarët sipas Serbëve” i Bashkim Trenovës nga Rexhep Shahu (Në vend të falenderimit për Bashkim Trenovën që solli librin e rrallë “Shqiptarët sipas serbëve”, – Klubi i Poezisë, 2022) Libri “Shqiptarët sipas Lexo Me Teper.

Dimensioni i panjohur gjuhësor dhe epistolar i Mustafa Merlika Krujës – nga Emrije Krosi

Dimensioni i panjohur gjuhësor dhe epistolar i Mustafa Merlika Krujës nga Emrije Krosi Ndonjëherë për të shkruar diçka, futesh në rrëmujën e shkrimeve dhe s’di nga t’ia fillosh. Duke notuar në oqeanin e Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook