Arkivë për » Gusht 13th, 2017 «

Perendim me diell e me detë Poezi nga Jozef Radi

Perendim me diell e me detë Poezi nga Jozef Radi Thyej nji copë diell prej diellit tand dhe mshehma ndër sy, edhe nji copë det të djegun gushti merre ndër grushte e laji Lexo Me Teper.

Librat e mi janë plagët e mia… në Republikën e katandisur të letrave!! Intervisë me Roland Gjozën

Librat e mi – plagët e mia… në Republikën e katandisur të letrave!* Intervisë me Roland Gjozën - poeti, tregimtari, romancieri, lëvruesi i esesë dhe skenarit, Intervistoi për revistën Illz: Anila Lexo Me Teper.

Profesor Guljelm Deda – Intelektuali i pamposhtun… nga Lek Pervizi (101 vjetorin të lindjes)

Profesor Guljelm Deda – Intelektuali i pamposhtun… nga Lek Pervizi Në 101 vjetorin të lindjes Profesor Guljelm Deda mbetet bir i denjë dhe krenari e Shkodrës, ai e përballoi diktaturën me kurajo e Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook