Arkivë për » Nëntor 29th, 2014 «

Primo Shllaku: “Ka ardhë koha me e standardizue gegnishten”

Primo Shllaku: “Ka ardhë koha me e standardizue gegnishten” Intervistoi Alfred Lela Intervistat kulturore me njerëz të kulturës, janë një ekskursion habie nëpër peizazhin social e kulturor shqiptar. Në rastin e Primo Lexo Me Teper.

Drama e buratinave ose pragfestash nandori… tregim nga Gjergj Kola

Drama e buratinave ose pragfestash nandori… tregim nga Gjergj Kola Deri në shekullin e 15, amfiteatri buzë Adriatikut ishte i mbushun me spektatorë. Anash nëpër lozhe vinin përfaqsi të hueja dhe merrnin Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook