Nyjet-Arkivit për » Vigjilent Xhaferaj «

Roma për Toma, Guçe për Duçe – rrëfim nga Vigjilent Xhaferaj

Roma për Toma, Guçe për Duçe* rrëfim nga Vigjilent Xhaferaj Besoj se ju kujtohet se si fillonin dasmat në atë kohë duke ngritur gotën për Partinë dhe mbylleshin me dolli për Liderin… Mjerë Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook