Nyjet-Arkivit për » Vepra «

Koliqi… në nji tregim, kushtue Dom Lazër Shantojës

Nji çuterr në Helveti… Tregim nga Ernest Koliqi (Kushtue Kujtimit të Dom Lazër Shantojës) A e njef ti or vlla, at dobsim shpirtnuer qi me nji fjalë të përditshme quhet mërzi? Idhnia Lexo Me Teper.

Vepra e perkthyer e Pashko Gjeçi

Vepra e perkthyer e Pashko Gjeçi

Vepra e Platonit Lazër Radi

 Vepra e Platonit  “Apologji e Sokratit”, “Kritoni”, “Fedoni”, “Elozh i Dashurisë” përkthyer nga frëngjisht&italisht  Dr. Lazër Radi Shtëpia botuese “Liria” Redaktoi dhe përgatiti për botim Jozef Radi Reçenzentë Sevim Arbana, Shane Muda, Tiranë Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook