Nyjet-Arkivit për » Schloss Kromsdorf «

Bust i panjohur i Gjergj Kastriotit-Skënderbeut

Bust i panjohur i Gjergj Kastriotit-Skënderbeut nga Gjon Keka Nuk është e rastësishme që Gjergj Kastrioti të jetë në shumë vende të Europës dhe Botës, i vendosur në buste apo në Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook