Nyjet-Arkivit për » Poem Accademy Awards 2016 «

“Senza patria”, (Pa atdhe) – libri më i ri i Irma Kurtit

“Senza patria” (Pa atdhe) – libri më i ri i Irma Kurtit Poetja dhe shkrimtarja e njohur shqiptare Irma Kurti, që prej vitesh jeton në Bergamo, prezantohet përpara lexuesve italianë me librin Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook