Nyjet-Arkivit për » Piro Kuqi «

Librat e mi janë plagët e mia… në Republikën e katandisur të letrave!! Intervisë me Roland Gjozën

Librat e mi – plagët e mia… në Republikën e katandisur të letrave!* Intervisë me Roland Gjozën - poeti, tregimtari, romancieri, lëvruesi i esesë dhe skenarit, Intervistoi për revistën Illz: Anila Lexo Me Teper.

Piro Kuqi dhe proza e tij poetike

Poeti Piro Kuqi (1942-2006) Kush është Piro Kuqi (25 maj 1942 – 27 dhjetor 2006) Piro Kuqi lindi në Tiranë, më 25 maj të vitit 1942. Kreu shkollën e mesme të përgjithshme Lexo Me Teper.

Poezia e Piro Kuqit një mesazh kundër regjimit totalitar nga Prof. Dr. Klara Kodra

Poezia e Piro Kuqit një mesazh kundër regjimit totalitar nga Prof. Dr. Klara Kodra Poezia e Piro Kuqit është mesazhi i një poeti që iu kundërvu regjimit totalitar dhe e pagoi Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook