Nyjet-Arkivit për » Gjergj Kastriot – Skënderbeu «

Figura e Iliaz Bej Vrionit nderohet me Urdhrin “Gjergj Kastrioti Skënderbeu”.

Figura e Iliaz Bej Vrionit nderohet me Urdhrin “Gjergj Kastrioti Skënderbeu”. “Unë vetë uroj që Shqipërisë t’i vijë dëshira dhe vullneti për t’u lidhur me të kaluarat e saj dhe të Lexo Me Teper.

“Shqipëria më do shumë dhe unë i shpreh shumë mirënjohje asaj…”

“Shqipëria më do shumë dhe unë i shpreh shumë mirënjohje asaj…” Ernesto Sabato (1912-2011) nga Klodi Stralla Ishte, si tani, fundprill i vitit 1996, kur nga avioni zbriste në Rinas një Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook