Nyjet-Arkivit për » Andon Kuqali «

E vjetra shembet, kohët po ndryshojnë, nji jetë e re po lulëzon gërmadhash (një kohë, një njeri dhe një temë hartimi)

Antinghauseni A paska pasur aq guxim fshatari,/Me mjet të vet, pa ndihmë të bujarve? Kur paska kaq besim në vetvete,/ Nuk ka nevojë, jo, për forcën tonë; Shkujdesur mund të zbresim ne në Lexo Me Teper.

Vangjush Mio, – piktori i parë profesionist në Shqipërinë e shekullit XX Suzana Varvarica Kuka

Vangjush Mio, – piktori i parë profesionist në Shqipërinë e shekullit XX nga Suzana Varvarica Kuka (Korçë, 5 mars 1891 – Tiranë,  30 dhjetor 1957) S’më bën përshtypje asgjë përpara artit… Duhet që popullit Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook