Arkivë për » Korrik 21st, 2021 «

Shoku im Arshi Pipa – nga Sami Repishti

Shoku im Arshi Pipa nga Sami Repishti Aeroplani që fluturon për Washington, D.C, sillet rrotull mbi kryeqytet në pritje të urdhnit për zbritje në aeroport. Koha asht shumë e keqe, me shi Lexo Me Teper.

Donika Kastrioti – Nuk guxon të harrohet – nga Fahri Xharra

Donika Kastrioti – Nuk guxon të harrohet nga Fahri Xharra Ishte gruaja e Skënderbeut dhe fatin e ka patur të njëjtë me shumë bashkëshorte të tjera njerëzish shumë te famshëm: është Lexo Me Teper.

Rozana Suli per Lazer Radin

I dashur Jozef, Kam kërkuar ta shoh më shumë se një herë Golgotën, në mënyrë që me e përfytyrue sa me pastër figurën e profesor Lazrit dhe djerrinën e paskaj ku Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook