Arkivë për » Janar 6th, 2020 «

U përballa me qentë e tu të diktaturës, zoti kryeministër… – reagim nga Agron Tufa

U përballa me qentë e tu të diktaturës, zoti kryeministër… reagim nga Agron Tufa “Është bërë modë kjo ikja e shqiptarëve dhe kërkojnë azil në vende të ndryshme të botës. Ka arrit Lexo Me Teper.

Dimër i egёr i njё kohe tё egёr… rrёfim nga Kudret Selamaj

Dimër i egёr i njё kohe tё egёr… rrefim nga Kudret Selamaj Ishte dimri i vitit 1961. Isha 9 vjeç. Buka ishte me racion, e na jepnim 12 kg misёr pёr frymё Lexo Me Teper.

Vatra e Shekullit XXI, duhet të krijojë hapsira për rininë – intervistё me Ervin Dine

Vatra e Shekullit XXI, duhet të krijojë hapsira për rininë intervistё me Ervin Dinen Debatet destruktive nuk i shërbejnë Vatrës dhe interesave të shqiptarëve. Me dorëheqjen e z. Mishto, nuk ka alternativa të Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook