Nyjet-Arkivit për » Zyra Ahmetaj Zmajl Sadiku «

Fatbardh Prengjoni – Një talent i ri, drejt suksesit… – Informacion nga Zyra Ahmetaj

Fatbardh Prengjoni – Një talent i ri, drejt suksesit… Informacion nga Zyra Ahmetaj Një tjetër artist, një tjetër talent muzike i dalluar që ka marrë shumë çmime në qytetin Bückeburg dhe në Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook