Nyjet-Arkivit për » Zgjedhjet e 30 Qershorit «

OSBE-ODIHR rrëzon zgjedhjet e 30 qershorit

OSBE-ODIHR rrëzon zgjedhjet e 30 qershorit Ekspertët e OSBE-ODIHR kanë ngritur pikëpyetje mbi legjitimitetin e zgjedhjeve të 30 Qershorit dhe kanë rikonfirmuar se ato u zhvilluan pa marrë në konsideratë Lexo Me Teper.

Ka refuzim qytetar d.m.th. ka shpresë! – nga Prof. Aurel Plasari

Ka refuzim qytetar d.m.th. ka shpresë! nga Prof. Aurel Plasari Ndonëse edhe partitë opozitare kanë peshën e tyre në refuzimin për votime-pa-zgjedhje të këtij 30 qershori, do të gabonin nëse do të Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook