Nyjet-Arkivit për » Standart «

Një këndvështrim jo totalitar për luftën Çelo Hoxha

Një këndvështrim jo totalitar për luftën Çelo Hoxha (standart) Historia e luftës vazhdon të jetë një patate e nxehtë, të cilën pakkush ka guxuar ta prekë me dorë në këtë 20 vitet Lexo Me Teper.

Pse Enver Hoxha asht në krye? Mustafa Kruja

Pse Enver Hoxha asht në krye? Mustafa Kruja Nji refleksion i hershëm i nji njeriu që e ka njoftë mjaft mirë politikën shqiptare… Si mbërrini Enver Hoxha me dalë në krye Lexo Me Teper.

Qemal Stafa, një hero i dyshimtë Çelo Hoxha (sta)

Qemal Stafa, një hero i dyshimtë Çelo Hoxha (sta) Zyrtarët e lartë do të vendosin kurora dhe tufa me lule në varrezat e “dëshmorëve” sot. Ndonjëri mund të shkojë vizitë në Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook