Nyjet-Arkivit për » Sistemi Socialist «

Fjala e Ramiz Alisë ose e ashtuquajtura Katovica

“Ky është diskutimi i famshëm i Ramiz Alisë, i mbështetur mbi direktivën po aq të famshme të Katovicës, ku u përcaktua falimentimi i sistemit Socialist përballë atij Kapitalist, dhe u Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook