Nyjet-Arkivit për » Rrëfej… Pikante «

Rrëfej… Pikante… – libri më i ri i Simon Vrushos

“Rrëfej… pikante”, është libri më i fundit i Simon Vrushos që u jepet lexuesve. Një libër i ndërtuar me të përditshmen dhe me të shkuarën, me personazhe të gjallë dhe Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook