Nyjet-Arkivit për » “Rolling Stones” «

Pak fjalë për Françesk Radin… – nga Gjon Shllaku

Pak fjalë për Françesk Radin… nga Gjon Shllaku Jo rastësisht, muzika e Françesk Radit më ka bërë përshtypje gjithmonë. Fillimisht, ndoshta sepse rritesha në një ambient ku muzika vlerësohej tradicionalisht si pjesë e Lexo Me Teper.

Jeta e panjohur e Françesk Radit në një liber… – nga Dhurata Hamzai

Jeta e panjohur e Françesk Radit në një liber… nga Dhurata Hamzai Françeski Radi: Kantautor i madh, prej familjeve që i dhanë personalitete të mëdha Shqipërisë: stërnip i At Vinçens Prennushit dhe i Lazër Lexo Me Teper.

Aleks Buzo – dramaturgu i famshëm australian, me origjinë nga Berati nga Ilir Seci

Aleks Buzo - dramaturgu i famshëm australian, me origjinë nga Berati nga Ilir Seci Pak shqiptare mund të kenë dëgjuar për shkrimtarin australian Aleks Buzo… Për më tepër fare pak shqiptare mund ta Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook