Nyjet-Arkivit për » “Robert College” «

Fajtorë pa faj… nga Sonila Boçi – Dënimi i inxhinierëve të kënetës së Maliqit, pjesë e justifikimeve për dështimet e regjimit komunist

Fajtorë pa faj… nga Sonila Boçi* Dënimi i inxhinierëve të kënetës së Maliqit, pjesë e justifikimeve për dështimet e regjimit komunist Më 20 nëntor 2017, në Fakultetin e Inxhinjerisë së Ndërtimit Lexo Me Teper.

Stavro Skendi, dijetari i kufijve ballkanikë nga Violeta Murati

Stavro Skendi, dijetari i kufijve ballkanikë nga Violeta  Murati “Stavro Skendi është i paarritshëm në të kuptuarit dhe në të shpjeguarit të kompleksitetit që karakterizon vendet ballkanike…“ Janë të rrallë ata studiues që Lexo Me Teper.

Koha e Xhaferr Devës! nga Nebil Çika

Koha e Xhaferr Devës! nga Nebil Çika Në kohën e bashkimit kombëtar Ai është djali i pestë, ndër shtatë djemtë e Ibrahim Agë Devës dhe Esmase, i lindur në Mitrovicë, me prejardhje Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook