Nyjet-Arkivit për » Radio Shkodra «

Mbi historikun e Radio Shkodrës… nga Teona Bushati

Mbi historikun e Radio Shkodrës… nga Teona Bushati Për historinë e Radio Shkodrës është shkruar pak deri me sot, ndaj në bashkëpunim me anëtare të grupit Gegnisht mora iniciativën të shkruaj diçka Lexo Me Teper.

Nji vlerësim për Denata Ndrecën – dhe pak nga poezia e saj

Kush është Denata Ndreca Denata Ndreca, asht e lindun dhe e rritun në Shkodërloce. Mbaron gjimnazin Jordan Misja, dhe  vazhdon studimet e larta në universitetin e Shkodrës dhe atë të Firenzes për Lexo Me Teper.

E para demostratë e mirëfilltë antikomuniste në Shqipni… nga Ilir Seci

E para demostratë e mirëfilltë antikomuniste në Shqipni… nga Ilir Seci (Kujtime nga data 13 Dhjetor 1990) …Mbramja e 12 dhjetorit 1990, nuk ndryshonte shumë prej mbramjeve tjera të atij mueji… Në konviktin Lexo Me Teper.

Rrëfim dashurie për Shkodrën – Rikard Ljarja

Rrëfim dashurie për Shkodrën - Rikard Ljarja Nji ndalesë e vogël mbi Shkodrën e Rikard Ljarjes nga Jozef Radi Rikard Ljarja njihet si aktor po edhe si regjizor i mjaft filmave të Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook