Nyjet-Arkivit për » Qemal Biçaku «

Bianca Balliçi viktima e absurdit dhe e urrejtjes shtazore të komunistëve – nga Ervina Toptani

Bianca Balliçi viktima e absurdit dhe e urrejtjes shtazore të komunistëve nga Ervina Toptani Në kujtim e nderim të gjithe Zonjave të huaja që u dashuruan fhe u martuan me djem shqiptarë e që jetuan Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook