Nyjet-Arkivit për » Muzeu “Solomon” «

Simon Vrusho, njeriu që s’bëri kurrë kompromis me të keqen – nga Yzedin Hima & Namir Lapardhaja

Simon Vrusho, njeriu që s’bëri kurrë kompromis me të keqen In memoriam nga Yzedin Hima & Namir Lapardhaja Ditën e shtunë, më 09.02.2019, u nda nga jeta në moshë ende të re, Lexo Me Teper.

Muzeu “Solomoni” Berat… – tё dhёna e komente mbi Muzeut qё ende s’ka mbushur vitin!

Muzeu “Solomoni” Berat… tё dhёna e komente mbi Muzeut qё ende s’ka mbushur vitin Vizitorë dhe turistë nga 40 shtete: nga Japonia në Kanada, nga Argjentina në Suedi, nga Australia në Lituani, Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook