Nyjet-Arkivit për » Martiri «

Kunora e Bylbylave – poezi nga Dom Ndre Zadeja

Kunora e Bylbylave - poezi nga Dom Ndre Zadeja …e pak rreshta për Marsin… Pranverën, Poezinë dhe Poetin Martir Nesër asht mars... pra e fusim majën e kambës në Pranverë, dhe i kthehemi edhe Lexo Me Teper.

Martiri i pestë… shkrim nga Nebil Çika

Martiri i pestë… shkrim nga Nebil Çika Deri ku shkon kufiri i terrorit dhe krimit komunist në Shqipëri?! Këtë shqiptarët, sidomos ata që kanë vuajtur ferrin komunist e kanë pak a Lexo Me Teper.

Martiri Xhelal Koprencka nga Luan Myftiu (AAFH)

Martiri Xhelal Koprencka nga Luan Myftiu (AAFH) Xhelal Koprencka ka hyrë tashmë në altarin e martirëve të lirisë. Ai ka mbetur përjetësisht simbol i guximit dhe trimërisë shqiptare. Kush nderon sot Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook