Nyjet-Arkivit për » Lola Shehi – Çela «

Letrat e Lolës nga Mark Simoni

Lola Shehi, mbasi i dhuroj krejt nji jetë ftohtësisë së shifrave e llogarive, nji ditë u ul me mjaft droje te ëndrra e saj të hershme: poezia… dhe zbuloi aty Lexo Me Teper.

Letër përtej kohe… (pjesa e 3) – Rrëfim nga Lola Shehi – Çela

Letër përtej kohe… pjesa e 3 Rrëfim nga Lola Shehi – Çela Nana, sa muaj u  bënë  që s’kam ardhë të flas me ty? E di që e shkela premtimin. Të kisha Lexo Me Teper.

Letra përtej kohe… 2 Rrëfim nga Lola Shehi – Cela

Letra përtej kohe… 2 Rrëfim nga Lola Shehi – Cela Nana u bë një muaj që s’kam ardhë të flas me ty. Më fal Nana, po kam pasë mjaft punë dhe halle, Lexo Me Teper.

Letër përtej kohës… rrëfim nga Lola Shehi – Cela

Letër përtej kohës… rrëfim nga Lola Shehi – Cela Sonte Nana, kam ndërmend të të lë pak pa gjumë. Kam shumë gjëra për të të thënë. Epo sa kohë kemi pa folur Lexo Me Teper.

Të shkruash… do të thotë të jetosh e të rijetosh! Lola Shehi – Çela

Të shkruash… do të thotë të jetosh e të rijetosh! nga Lola Shehi – Çela Pas pushimit nga puna, të cilën e kisha nisur fiks nëntëmbëdhjetë ditë para se të mbushja 22 Lexo Me Teper.

Maks Rakipaj, djali i dashuruar me lirinë… nga Lola Shehi – Çela

Maks Rakipaj, djali i dashuruar me lirinë… nga Lola Shehi – Çela Pak shënime mbi librin “Gjallë pas mbytjes së anijes…” Maksim Rakipaj, në fillim të librit të tij autobiografik, “Gjallë pas mbytjes së Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook