Nyjet-Arkivit për » Linda Ihsani «

Linda Ihsani: Portret Postume Klara Buda

Linda Ihsani: Portret Postume Klara Buda – New York, Falenderoj autoren Buda, në përkujtimin e mikes time, Lindës…jr Linda Ihsani, jeta dhe vdekja e saj, janë metaforë e asaj pjese intelektuale që Lexo Me Teper.

Lamtumirë Lindë, Lamtumirë mikja ime e mirë… Jozef Radi

Lamtumirë Lindë, Lamtumirë mikja ime e mirë… nga Jozef Radi Linda Ihsani, nji nga miket e mia të mira të mbasnantëdhjetës, prej sot s’asht ma mes nesh… Iku me at ngutin e saj të heshtun me Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook