Nyjet-Arkivit për » Lek Vuksani «

Një foto… dhe ca rrëfime rreth saj! – nga Jozef Radi

Një foto… dhe ca rrëfime rreth saj! nga Jozef Radi Kjo foto është realizuar në Savër, diku rreth vitit 1964-‘65. Është periudha e vjeljes së pambukut, pra gusht-shtator dhe mbas 8 grave një Lexo Me Teper.

Valentin Pervizi – Një tjetër hero e martir: Ndue Pal Mirashi

Një tjetër hero e martir: Ndue Pal Mirashi Valentin Pervizi rrëfen nga skëterra e burgjeve komuniste Oficer akademist, erdhi në Shqipni për t’і shërbye Atdheut dhe përfundoi në burgje e kampe internimi Lexo Me Teper.

Babë e Bir – Varrezat misterioze në Vuksanlekaj – Hot

Babë e Bir – Varrezat misterioze në Vuksanlekaj Hot (Malësi e Madhe) (fb) Ajo që ndoshta vlen të ceket janë varrezat e fshatit, që i kanë mahnitur të gjithë ata që Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook