Nyjet-Arkivit për » Koncert «

Mos ma prek Valbonën” – thirrje nga artistët Dy Koncerte – në Tropojë dhe në Tiranë

Mos ma prek Valbonën” - thirrje nga artistët Dy Koncerte – në Tropojë dhe në Tiranë me 29 dhe 30 tetor 2016 – Në mbrojtje të natyrës shqiptare Eda Zari dhe Elina Duni Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook