Nyjet-Arkivit për » “Koha e Enverit” «

It’s a Wonderful Life nga Edi Muka

It’s a Wonderful Life nga Edi Muka …një raft i vjetër nga ato të “kohës së Enverit” plot me kavanozë të mbushur me hi dhe bishta cigaresh…. Ky nuk është titulli i filmit Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook