back to top
25.5 C
Tirana
E hënë, 27 Maj, 2024
- Advertisement -spot_img

TAG

Kevin Haxhiu

“Statuti i Zgjeruar i Lushnjes -1922” Kushtetuta e II shqiptare dhe pushteti legjislativ në statut – nga Kevin Haxhiu – Jurist

“Statuti i Zgjeruar i Lushnjes -1922” Kushtetuta e II shqiptare dhe pushteti legjislativ në statut nga Kevin Haxhiu - Jurist “Statuti i Zgjeruar i Lushnjes-1922” Shteti...

E majta asnjë zhvillim të dobishëm për qytetarët… – Fjala e Kevin Haxhiu – në takimin e “Shtëpisë së Lirisë” me të rinjtë...

  Kevin Haxhiu është djalë i një familje me emër në qytetin e Lushnjes, e nuk duhet harruar se ai ka mbaruar studimet në Jurisprudence po është...

“Bazat e Kanunores së Këshillës së Naltë” alias “Statuti i Lushnjes 1920” – Kushtetuta e Parë Shqiptare – nga Kevin Haxhiu*

“Bazat e Kanunores së Këshillës së Naltë”  alias “Statuti i Lushnjes 1920” - Kushtetuta e Parë Shqiptare nga juristi Kevin Haxhiu* Shteti Shqiptar pas shpalljes së Pavarësisë...

Bajram Bej Haxhiu – Nismëtari i Kongresit të Lushnjes në 1920 – nga Kevin Haxhiu

Bajram Bej Haxhiu - Nismëtari i Kongresit të Lushnjes në 1920 nga Kevin Haxhiu Regjimi Diktatorial Komunist në 1951, e shpalli “Kulakun” e dytë në...

Ahmet Zogu, personalitet i Reformave të mëdha në Shqipërinë e viteve ‘10,‘20,’30 të shek. XX – nga Kevin Haxhiu

Ahmet Zogu, personalitet i Reformave të mëdha në Shqipërinë e viteve ‘10,‘20,’30 të shek.XX nga Kevin Haxhiu Ahmet Zogu: Delegat i Matit (1912; 1920), Ministër (1920),...

Në plotësim të një shkrimi ose tragjeditë shqiptare të ndarjes për së gjalli… – nga Artan Gjyzel Hasani

Në plotësim të një shkrimi ose tragjeditë shqiptare të ndarjes per se gjalli... nga Artan Gjyzel Hasani Jozef, nëse më lejon ta zgjeroj disi informacionin rreth...

Qerim Haxhiu – nacionalist dhe veprimtar i shquar për çështjen kombëtare, në Diasporën Shqiptare të Egjiptit – nga Kevin Haxhiu

Qerim Haxhiu - nacionalist dhe veprimtar i shquar për çështjen kombëtare, në Diasporën Shqiptare të Egjiptit nga Kevin Haxhiu Qerim Haxhiu lindi në Lushnjë më 7...

Latest news

- Advertisement -spot_img

Related Images:

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.