Nyjet-Arkivit për » Ida Mengjesi «

Brezi ynë është i verbër, për ta parë mirëqenies përreth nesh! – nga Alyssa Ahlgren

Brezi ynë është i verbër, për ta parë mirëqenies përreth nesh! nga Alyssa Ahlgren Jam ulur në një kafe të vockël në një qytet të quajtur Nokomis të Floridas, duke Lexo Me Teper.

The “Good American” ose Amerikani i Mirë – nga Dennis Prager

The “Good American” ose Amerikani i Mirë nga Dennis Prager* Në esenë paraardhëse (të cilën e kisha sjellë pak ditë më parë), përshkrova sesi kisha arritur ta kuptoja më mirë dilemën Lexo Me Teper.

Ndonjëherë kam frikë… – poezi nga Ida Mengjesi

Ndonjëherë kam frikë… poezi nga Ida Mengjesi Ndonjëherë kam frikë… t’i them të gjitha siç do kish dashur era t’u fliste gjetheve në degë t’i mbante në gjoks përpara se të binin…   të dua… siç do kish dashur Lexo Me Teper.

Shembja e Miteve – 20 vjet për ta jetuar dhe 1 vit për ta njohur Amerikën! – nga Ida Mengjesi

Shembja e Miteve – 20 vjet për ta jetuar dhe 1 vit për ta njohur Amerikën! nga Ida Mengjesi   Mbasi mbaron leximin e ketij rrëfimi… e kupton se të jeshë e sinqertë është Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook