Nyjet-Arkivit për » Hamit Boriçi «

Tufë drandofilesh dhe dy pika lotë për shkencëtarin shkodran, Artan Boriçi – nga Teona Bushati Berdica

Tufë drandofilesh dhe dy pika lotë për shkencëtarin shkodran, Artan Boriçi nga Teona Bushati Berdica Sot, 19 prill 2022. Sot, ditëlindja e Artanit. Po! Sot do t’i uronim 57-vjetorin. Por, nuk arriti ta gëzojë dhe Lexo Me Teper.

Dr. Haxhi Hafiz Hasan Kaduku (1865-1948), Stomatologu i parë shqiptar – Materiali u mblodh Genti Kruja & Hamit Boriçi

Dr. Haxhi Hafiz Hasan Kaduku (1865-1948), Stomatologu i parë shqiptar Materiali u mblodh Genti Kruja & Hamit Boriçi Dr. Hasan Kaduku ishte vëllai i madh i Haxhi Ibrahim Kadukut, i cili Lexo Me Teper.

Elita shkodrane në Institutet e Albanologjisë – nga Thanas L. Gjika

Elita shkodrane në Institutet e Albanologjisë nga Thanas L. Gjika (Kujtime e meditime mbi akademik Kolec Topalli) Qyteti dhe krahina e Shkodrës, gjatë historisë i kanë dhënë botës shqiptare shumë luftëtarë trima edhe Lexo Me Teper.

Prejardhja e Hotit dhe Flamuri i Deçiqit nga Kolec Palok Traboini

Prejardhja e Hotit dhe Flamuri i Deçiqit nga Kolec Palok Traboini -Përkitazi me manipulimet historike Gjithkush në këtë botë mund të lajthisë. Mund të flasë pa përgjegjësi e duke anashkaluar apo shkelur të Lexo Me Teper.

Vepra e Plotë e At Gjergj Fishtës – Dhjetë Vëllime – nga Frano Kulli

Vepra e Plotë e At Gjergj Fishtës në Dhjetë Vëllime nga Frano Kulli Vepra e plotë e Fishtës, në dhjetë vëllime, është në qarkullim prej vitit 2012. Është botim i Entin Botues “Gjergj Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook