Nyjet-Arkivit për » Grevë Urie «

Mbi të gjitha, politikanët dhe historianët duhet të jenë atdhetarë dhe të moralshëm (Ese për analistin ing. Mërgim Korça) nga Thanas L. Gjika

Mbi të gjitha, politikanët dhe historianët duhet të jenë atdhetarë dhe të moralshëm (Ese për analistin ing. Mërgim Korça) nga Thanas L. Gjika. Ing. Mërgim Korça, në letrat shqipe, është një nga analistët Lexo Me Teper.

Dëmshpërblimi… poezi nga Meti Fidani

Dëmshpërblimi… poezi nga Meti Fidani Meti Fidanin, mund ta shohësh duke bërë mure, e duke ngritur çati, duke mbjellur arave e duke u kujdesur për lulet, duke prerë pemë e duke Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook