Nyjet-Arkivit për » “Gjuha shqype” «

Porosia për giuhën shqype – nga At Shtjefën Gjeçovi (1910)

Porosia për giuhën shqype nga At Shtjefën Gjeçovi (1910) Shqyptaar vllaa, duëje giuhen t’ânne me nji dashtnii t’perflakëshme, jetò për të e dis për të! Nji qi nuk e don giuhën e Lexo Me Teper.

Dita e Gjuhës Amtare – përgaditi Maks Rakipaj

Dita e Gjuhës Amtare përgaditi Maks Rakipaj 21 shkurti në të gjithë botën është dita e gjuhës amtare, për ne është dita e gjuhës shqipe. Shqipja është gjuha që bën të mundur Lexo Me Teper.

Portretizimi i atdheut nga Silvana Leka (Poeteka)

Portretizimi i atdheut nga Silvana Leka (Poeteka 38) I.Fytyra detare e fshehur pas malit Në thellim të hulumtimit tonë lidhur me vendin që zë deti në mendësinë dhe letrat shqipe, interes paraqet Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook