Nyjet-Arkivit për » Asgjë nuk harrohet «

Asgjë nuk harrohet! – nga Bukuroshe Emiri

Është ora një e gjysëm mbas mesnate… Ndërsa punoj në qetësi të thellë para kompiuterit, ndjej pipin e një mesazhi. E dëgjoj, tund kokën dhe vazhdoj punën. Kalojnë pak minuta Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook