Nyjet-Arkivit për » Aleksandër Moisiu «

Ati im… Bekimi nga Uliks Fehmiu

Ati im… Bekimi nga Uliks Fehmiu Rrëfim njerzor i nji djali për artin e babait të tij Uliks Fehmiu, në një tekst të botuar në ‘Filozofskimagazin.wordpress.com’, rrëfen shkurt dhe bukur historinë e të Lexo Me Teper.

Dinastia e Baronëve Sina dhe ndikimi i saj në Vjenë, Austri nga Pjetër Logoreci

Dinastia e Baronëve Sina dhe ndikimi i saj në Vjenë, Austri nga Pjetër Logoreci Ndërsa së bashku me ish presidentin Alfred Moisiu po vizitonim bustin e Aleksandër Moisiut të vendosur në Vjenë, Lexo Me Teper.

Të tjerët për Moisiun… (kujtimet e Amalia de Rada – Moisiut) nga Pjetër Logoreci

Të tjerët për Moisiun… kujtimet e Amalia de Rada - Moisiut nga Pjetër Logoreci Pёr Aleksandër Moisiun ёshtё folur, shkruar e debatuar shumё. Pёr shumё kohё ai ka qёnё objekti kryesor i gazetave e Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook