Sydney J. Harris (1917-1986) – Ma e Vështira

Sydney J Harris (1917-1986)

Sydney J Harris (1917-1986)

“Tri detyrat ma të vështira të kësaj bote janë:

me e shpërblye urrejtjen me dashni,

me e pranue të pamundshmen,

dhe me pasë kurajo me thanë: unë e kisha gabim…”

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës  Etiketat: ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook