“Përjetësi pa kohë” e shkrimtarit Robert Martiko – roman i ri nga Shtëpia Botuese “Jozef”

“Përjetësi pa kohë” roman nga Robert Martiko

“Përjetësi pa kohë” roman nga Robert Martiko

“Përjetësi pa kohë” e shkrimtarit Robert Martiko

roman i ri nga Shtëpia Botuese “Jozef”

Nga “Botimet Jozef” doli nga shtypi libri me titull: “Përjetësi pa kohë” e shkrimtarit Robert Martiko.
Romani “Përjetësi pa kohë” përmban sekretin e thellë të ndryshimit të shoqërisë humane, zbulon rrugën për të shpëtuar njeriu nga tmerri, lufta civile, kaosi apokaliptik, me miliona të vrarë e të asgjësuar në gjithë botën.
Shkrimtari Robert Martiko

Shkrimtari Robert Martiko

Është një temë që në botë, e njeh vetëm një grusht eruditësh, “elita e mendimit”. Në Shqipëri mund të ketë vlerë për individët e mençur, miqtë e mi në Fb, por edhe për intelektualët me mendje të hapur, me qëllim që të fillojë të organizohet për herë të parë, ai lloj mendimi rilindës, shpirtëror, që historikisht ka munguar. Nuk është trajtuar kurrë, madje as që njihet, në mënyrë që njeriu të fillojë të shpëtojë nga Ferri i Vetvetes. Një shoqëri e parilindur, në radhë të parë duhet të ndryshojë cilësinë e jetës së saj. Kjo, për t’i dhënë mundësinë të futet në Kohë, Histori e Kulturën Universale, me qëllim që të fillojë të prodhojë gjënë më të çmuar, por dhe aq të panjohur, me karakter çlirues, lirinë e vërtetë.
.
Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Gazeta  Etiketat: , , ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook