George Gordon Bayron (1788-1824) – Lamtumira

George Gordon Bayron (1788-1824)

George Gordon Bayron (1788-1824) 

“Lamtumirë…

dhe po qe përgjithmonë,

atëherë

përgjithmonë lamtumirë!” 

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës  Etiketat: ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook