George Bernard Shaw (1856-1950) Njeriu dhe Bisha

George Bernard Shaw (1856-1950)

George Bernard Shaw (1856-1950)

“Kur njeriu kërkon me vra nji tigër, e quan sport,

po kur asht tigri që kërkon të mbysë nji njeri, quhet bishë e egër…”

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës  Etiketat: , ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook