Dasma e Princit Leka II me Elia Zaharinë – Ja të ftuarit nga familjet mbretërore

Princ Leka dhe Elia Zaharia

Princ Leka dhe Elia Zaharia

Dasma e Princit Leka II me Elia Zaharinë

Ja të ftuarit nga familjet mbretërore

Ndërsa të ftuarit e familjeve mbretërore nga e gjithë Europa do të jenë të shumtë siç tregohet edhe në listën e mëposhtme:
Austri - Duka Georg dhe Dukesha Eilika
Belgjikë - Princeshë Lea Bourbon­ Dy Siccili – Duka dhe Dukesha e Castro
Egjipt - Princ Ali
Gjeorgji - Princi Davit Bagrationi
Gjermani - Princi Georg Friedrich i Prusisë
Greqi - Princeshë Irena, Princ Michael dhe Princes Marina
Iran - Lart madhëria Farah Pahlavi
Itali - Princesha Maria Pia dhe Princesh Maria Gabriella e Savojës
Lihtenshtejn – Prince Philipp dhe Princesh sabelle
Luksemburg –  Princ Guillaume dhe Princesh Sibilla
Mali i Zi - Princ Nikola II Petrović­Njegoš
Marok - Princesh Lalla Meryem
Portugali – Duka dhe Dukesha e Braganza
Rumani - Princesh Margareta dhe Princ Radu
Rusi - Dukesha Maria dhe Duka George
Serbi - Princ Alexander dhe Princesh Katherine
Spanjë - Madhëria e saj Mbretëresha Sofi, Thurn dhe Taxis, Princesh Gloria, Princesh Elisabeta
Mbretëria e Bashkuar - Princ dhe Princesh Michael e Kent
Disa nga familjet e tjera fisnike të ftuara në dasmën e Princit Leka dhe Elia Zaharia:
Princi Michel i Jugosllavisë
Princesh Maria Theresa nga Bourbon­ Parma
Austri Joseph Karl Habsburg dhe Dukesha Margarete
Dukesha Johanna Sophie e Austrisë
http://www.panorama.com.al/lista­dasma­e­princit­leka­ii­me­elia­zaharine­ja­te­ftuarit­nga­familjet­mbreterore/ 2/4
Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Gazeta  Etiketat: , , ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook