Confuci
 (550-479 p.K.) – Njeriu shpirtngushtë

Confucius
 (550-479 p.K.)

Confuci
 (550-479 p.K.)

“Njerzit shpirtngushtë, veç të tjerave janë edhe të bezdisshëm…

kur fitojnë afërsinë tënde bëhen edhe më pretendues,

ndërsa po ju krijove distancë, ata bëhen hakmarrës…!”

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës  Etiketat: ,
Një përgjigje
  1. Ligor Luarasi Tha:

    Nga Konfuci kam kohë që veçoj ende deri sot urtësinë e tij me fjalinë: “çdo gjë e ke brenda, të bardhen dhe të zezën…”
    Më ka pëlqyer veçan kjo sentencë për njerzit, sidomos kur ata e dijnë veten pa të meta…

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook