back to top
22.5 C
Tirana
E enjte, 13 Qershor, 2024
- Advertisement -spot_img

ARCHIVE

Arkivat Përditshëm Maj 12, 2024

Fabula e Rilindjes (jo kombëtare) të shekullit 21,  kundër Rilindjes Kombëtare të Shekullit 19 – nga Artur Shkurti

Fabula e Rilindjes (jo kombëtare) të shekullit 21,  kundër Rilindjes Kombëtare të Shekullit 19 nga Artur Shkurti 1.Në kundërshtim me ndjesitë e majta sjellin eshtrat e Mithat...

Djaloshi Buharaja dhe brezi i tij – nga Dr. Yzedin Hima

  Djaloshi Buharaja dhe brezi i tij nga Dr. Yzedin Hima   Përvjetori i lindjes së dijetarit, poetit, përkthyesit dhe filologut të shquar Vexhi Buharaja.   Vexhi Buharaja i përket...

Latest news

- Advertisement -spot_img

Related Images:

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.