Arkivë për » Shkurt 5th, 2023 «

Rrokadë e vlerave – si thelb shpjegimi i diktaturës… koment nga Arben Borshi – “Njeriu Përballë Përbindëshit” i Jozef Radit

Rrokadë e vlerave – si thelb shpjegimi i diktaturës… koment nga Arben Borshi mbi librin: “Njeriu Përballë Përbindëshit” i Jozef Radit Duke lexuar librin-dokument të Jozef Radit, përjeton atë periudhë të zezë Lexo Me Teper.

Henrik Gjoka – Proza si memorial negromant i diktaturës dhe reflekset të saj si dokuart – nga Dr. Leka Ndoja

Vepra e Botuar e Henrik S. G. Për të pasur lexuesit një ide mbi vepën Henrik S. G. e i cili jeton në Francë prej vitit 1990, po paraqesim një skedë Lexo Me Teper.

Dy shkrime për një vajzë një program dhe një sistem… – nga Elona Caslli & Sonila Meço

Dy shkrime për një vajzë një program dhe një sistem… nga Elona Caslli & Sonila Meço Dy shkrime, për një vajzë, një sistem dhe një program, nga dy zonja të medias që Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook