Arkivë për » Qershor 19th, 2022 «

Ikim, biri im! – Poemë nga Vaid Hyzoti

Për t’parën herë paraqes në kët portal nji shkrimtar o ma mirë nji poet që asht përfaqësues i gjeneratës sime e që n’emnin e tij jam ndeshë qysh n’kohnat e Lexo Me Teper.

Vilsoni dhe Genci… në ditën e dënimit Kumtesë nga Ervin Nezha

Vilsoni dhe Genci… në ditën e dënimit Kumtesë nga Ervin Nezha “Saharaja” si model i djerrinës absolute, ku mbizotron heshtja dhe vetmija! Vilson Blloshmi përbën një nga rastet më të rrallë në Lexo Me Teper.

Pse kryehetuesi i regjimit mbron Kadarenë? – Intervista e plotë e Fatos Lubonjës

Pse kryehetuesi i regjimit mbron Kadarenë? Intervista e plotë e Fatos Lubonjës Z. Lubonja, duke qenë se ju keni qenë kritik për mënyrën si janë trajtuar dëshmitë dhe dokumentet e së kaluarës Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook