Arkivë për » Maj 17th, 2021 «

Portali “Diaspora Shqiptare” po e hibridizon diasporën – nga Elida Buçpapaj

Portali  “Diaspora Shqiptare” po e hibridizon diasporën –  nga Elida Buçpapaj Ka disa kohë që është vënë në qarkullim portali “Diaspora Shqiptare” – nën drejtimin e Ministrit të Diasporës – si mjeti Lexo Me Teper.

“Isha e lumtur për diferencën time…” – nga Alba Kepi

“Isha e lumtur për diferencën time…” nga Alba Kepi Mes meje dhe të gjithë anëtarëve të familjes time nuk ekzistonte një gënjeshtër e zbukuruar.  Historia jonë qe historia e qytetit tim.  E njihnin të gjithë e askush nuk Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook