Arkivë për » Prill 12th, 2019 «

Instituti Kyrias dhe “Foleja Kombëtare” – nga Genci Hoti

Instituti Kyrias dhe “Foleja Kombëtare” nga Genci Hoti Në Bibliotekën e Dr. Av. Vasil K. Dilo gjeta një broshure, në pamje të parë pa shumë pretendime, por që me tërhoqi vëmendjen për Lexo Me Teper.

Nji Like – si kërcënim publik! – nga Ismete Selmanaj Leba

Nji Like – si kërcënim publik! nga Ismete Selmanaj Leba Jam e shokuar! Një mikesha ime e shtrenjtë me të cilën jemi rritur bashkë dhe e kam njëlloj si motrat e mia, Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook